مامانای عزیز کسی تو دوران شیردهی از پودر شیرد غنی شده ببمام استفاده کرده؟؟؟؟؟؟؟ من از چند نفر تعریفش رو شنیدم میخواستم بخرم گفتم بپرسم کسی ازش استفاده کرده یا نه، لطفا اگه اطلاعات دارید راهنماییم کنید.
سلام عزیزم من از ماه آخر بارداریام با مشورت دکترم شروع کردم به مصرف مکمل غنی شده ببمام و تا الان که پسرم 9 ماهش شده، مصرف مکمل رو ادامه دادم. من واقعا تاثیرش رو حس کردم و راضیام چون بعد از به دنیا اومدن پسرم هم تونستم یه کنترلی رو وزنم داشته باشم و یه سری رژیمهای غذایی خاص بگیرم، هم خوردن این پودر شیر انگار رو وزن بچهام هم تاثیر گذاشته. به نظرم اگر بخری پشیمون نمیشی
این پودر شیر واسه مامان ها تو دوران شیردهیه، چون ویتامینهای لازم بدن مادر رو تامین میکنه. وقتی بدن مادر ویتامینهای لازم رو بگیره، مسلما روی شیردهی به بچهاش تاثیر میذاره دیگه. من خودم قشنگ تاثیرش رو حس میکنم. چون قبل از اینکه شروع کنم به مصرف این پودر بعضی وقتها احساس ضعف میکردم اما از بعد اینکه این پودر رو مصرف کردم دیگه احساس ضعف نکردم
چون آزمایش که دادم تو دوران بارداری، دکترم گفت احساس ضعفام به خاطر کمبود ویتامین D ، واسه همین دکترم بهم گفت بهتر پودر شیر غنی شده ببمام رو بخورم چون با ویتامین D ای که داره کمبودهامو جبران میکنه. که خدا رو شکر الان دیگه کمبود ویتامین D ام برطرف شد.
آهان چه خوب اره منم بی حالم کلا یکم کسلم، خیلی ها بهم میگن ضعف شدی واسه همین تو این فکر افتادم که یه ویتامینی استفاده کنم
خواهش میکنم این پودر، میتونی همینجوری پودرشو بخوری اما بهتره با آب قاطیاش کنی و روزی 1 لیوان بخوری. خیلی باید تو دوران شیردهی مراقب خودت باشی چون تغذیه نینیات هم به تو بستگی داره به خاطر همین تا میتونی به خودت برس
کولیک خستم کرده. چرا بچه هایی که چند ماهه هستن انقدر دچار کولیک میشن؟ تو اینترنت سرچ کردم نوشته شیر مادر برای رفع کولیک خوبه. درسته؟